top of page

3D MİMARİ GÖRSELLEŞTİRME

Günümüzde geniş alan üzerinde kullanılan 3d mimari görselleştirme, projelerin bilgisayar üzerinde 3 boyutlu şekillendirilmesi işlemidir. İstenilen proje ve tasarımlar bu yöntem ile gerçeğe daha yakın görsellik sunar. Genellikle 2 boyutlu çizilen projelere uygulanır. Özel bilgisayar programları üzerinden alanında uzman mimarlar tarafından uygulamalar yapılır. Mimari ve endüstri alanında sık kullanılan 3 boyutlu görselleştirme projelerin kaliteli bir şekilde incelenmesinde yardımcı olur.


Teknik olarak yapılan çizimlerin bilgisayar ortamında gerçeğe yakın haline dönüştürülmesi işlemidir. Projelerin tamamlanmış şeklini en iyi yansıtabilmek için kullanılır. Duvarların ve mobilyaların birbirleri ile uyumlu olup olmadığı mimari görselleştirme ile sağlanır. All Render firması olarak sizlere sunduğumuz 3d mimari görselleştirme hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Ev, daire, ofis, iç ve dış cephe projelerinizi kaliteli olarak yapabilirsiniz. İç mekan düzenlemeleri bu teknik sayesinde daha kolay hal alır. Hayallerinizdeki evi gerçeğe dönüştürebilmek için önem taşıyan bir tekniktir.


Bu konuda örnek çalışmaları incelemek isterseniz firmamıza ait projelere göz atabilirsiniz.


MİMARİ GÖRSELLEŞTİRME


3d Mimari Görselleştirme Avantajları Nelerdir?

Mimari alanda büyük bir öneme sahip olan mimari görselleştirme, ilerleyen teknoloji ile birlikte daha popüler hal alıyor. İç ve dış mekan projelerinde pek çok avantaj sunuyor. Gerçeğe en yakın tekniklerden biri olduğundan, tasarlanan yapı üzerinde net fikirler verilebilir. Henüz tamamlanmamış olan binalar mimari görselleştirme tekniği ile satışa sunulabilir. Farklı nesne ve yapılar için kullanım alanı oldukça geniştir. Projeler tamamen görselleştirilerek yatırımcılar için avantaj sağlar. Endüstriyel alan çalışmalarında da pek çok avantaj sağlar.


Bina içi odaların aydınlatma ve tasarımları görselleştirme tekniği ile mükemmel çözüm sunar. Mobilyalar, duvar renkleri, tavan kaplaması gibi dekor uygulamalarına net karar verilebilir. Ev, daire ya da ofislerin dönüştürüleceği tasarıma en doğru karar verilmesinde yardımcıdır. 3 boyutlu görselleştirme hizmetimizden yararlanarak müşterilerinize kaliteli mekanlar sunabilirsiniz. All Render firması olarak tüm aşamalar alanında uzman mimarlarımız tarafından yapılır. Gönül rahatlığıyla görselleştirme yaptırabilirsiniz.


ÜRÜN RENDER


3d Mimari Görselleştirme Hizmeti İle Kaliteli Projeler

Müşterilere kaliteli mekanlar sunabilmek her yatırımcının isteklerinden biridir. Bitmiş ya da henüz inşaat halinde olan mekanlar 3 boyutlu mimari görselleştirme tekniği ile ortaya sunulabilir. 2 boyutlu teknik çizim halinde yer alan projeler net görsellere dönüştürülür. Binanın iç renginden mobilya dekoruna kadar her detaya ayrı özen verilir. Projelerinizi kaliteli bir şekilde müşterilerinize sunabilmek için hizmetimizden yararlanabilirsiniz.


En iyi projelerin seçilmesinde fayda sunan 3d mimari görselleştirme yöntemi, geniş kullanım alanına sahiptir. Konut tasarımları, mağaza tasarımları, iç ve dış cephe tasarımları, endüstriyel alanda kullanılan yapıların tasarımlarında uygulanabilir. En kullanışlı yöntemlerden biridir. Sosyal yaşam ve peyzaj alanlarında kullanıcıların seçim yapabilmesi için gerekli uygulamalardandır. Sizler de projelerinizi en iyi şekilde satışa çıkarabilmek için firmamız tarafından sunulan görselleştirme tekniğinden yararlanabilirsiniz.


İÇ MEKAN RENDER


3d Mimari Görselleştirme Fiyatları

Mekanların satışa sunulabilmesinde ve tasarımların net bir şekilde yapılmasında önemi büyük olan 3 boyutlu mimari görselleştirme tekniği fiyat bakımından geniş aralığa sahiptir. Fiyatlar bazı durumlarda değişkenlik gösterir. Bu durumlar arasında görselleştirilecek olan evin ya da binanın büyüklüğü, çeşidi, metrekaresi yer alır. Fiyatlandırmalar proje üzerinde çalışılan saat ve gün üzerinden değerlendirilir.


Projelere göre değişen fiyatlar her zaman doğru orantılı ilerler. Görselleştirilecek olan alan ne kadar büyükse fiyatlar da maliyetli olabilir. Tasarım kalitesi arttıkça fiyatlar da artar. Birkaç gün süren görselleştirme tekniğinde fiyatlar tek güne oranla fazladır. All Render firması olarak 3d mimari görselleştirme tekniğini sizlere uygun fiyatlarda sunuyoruz. Tecrübeli iç mimarlarımız tarafından yapılan teknik ile en değerli yatırımlara imza atabilirsiniz.


1.127 görüntüleme
bottom of page